Majlis Menandatangani Sijil Kolaborasi Strategik (COC) Bersama Rakan Kolaborasi Sempenan Program Career Day 2023
13 September 2023 - Hari ini berlangsungnya Majlis Perasmian Career Day dan Majlis Menandatangani Sijil Kolaborasi antara Politeknik Kuala Terengganu bersama Agensi dan Industri. Wakil dari agensi/industri ialah:
1. Haji Ahamd Kamil bin Yusof, Ketua Pegawai Eksekutif Akademi Binaan Malaysia (Wilayah Timur)
2. Encik Fakhrurazi bin Azhar, Founder & Chief Technology Officer, Devstack Sdn. Bhd
3. Encik Sahrul Izham Safee Pengurus Art X Stitch Kuala Terengganu

Majlis COC hari ini menandakan Politeknik Kuala Terengganu komited bekerjasama dengan industri dalam menghasilkan pelajar TVET yang berkemahiran dan berpengetahuan tinggi. Program hari ini juga disertakan dengan"career talk" dan "workshop" daripada industri selaras dengan penganjuran Program Career Day.
  • Kemaskini Pada : Tuesday 05 December 2023.

Penafian

  • Politeknik Kuala Terengganu tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang diperoleh daripada laman web ini.

Dasar Keselamatan

  • Perlindungan Data

    Teknologi terkini termasuk penyulitan data adalah digunakan untuk melindungi data yang dikemukakan dan pematuhan kepada standard keselamatan yang ketat adalah terpakai untuk menghalang capaian yang tidak dibenarkan.

  • Keselamatan Storan

    Semua storan elektronik dan penghantaran data peribadi akan dilindungi dan disimpan dengan menggunakan teknologi keselamatan yang sesuai.