𝐀𝐤𝐭𝐢𝐯𝐢𝐭𝐢 𝐏𝐔𝐒𝐏𝐀𝐍𝐈𝐓𝐀 : 𝐏𝐞𝐫𝐭𝐚𝐧𝐝𝐢𝐧𝐠𝐚𝐧 𝐃𝐞𝐤𝐨𝐫𝐚𝐬𝐢 𝐊𝐞𝐤 𝐂𝐚𝐰𝐚𝐧
29 Ogos 2023 - Sempena cuti sekolah yang sedang berlangsung, Puspanita PKT menganjurkan Pertandingan Dekorasi Kek Cawan melibatkan penyertaan seramai 31 orang anak-anak ahli Puspanita Politeknik Kuala Terengganu. Bertemakan sambutan Hari Kebangsaan, anak-anak diminta untuk menghias kek cawan mengikut kreativiti masing-masing. Pemenang telah dipilih berdasarkan kekemasan dan ketepatan mengikut tema. Hadiah telah disampaikan oleh Puan Suzana binti Mohd Ali, Pengerusi Puspanita PKT.
  • Kemaskini Pada : Tuesday 05 December 2023.

Penafian

  • Politeknik Kuala Terengganu tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang diperoleh daripada laman web ini.

Dasar Keselamatan

  • Perlindungan Data

    Teknologi terkini termasuk penyulitan data adalah digunakan untuk melindungi data yang dikemukakan dan pematuhan kepada standard keselamatan yang ketat adalah terpakai untuk menghalang capaian yang tidak dibenarkan.

  • Keselamatan Storan

    Semua storan elektronik dan penghantaran data peribadi akan dilindungi dan disimpan dengan menggunakan teknologi keselamatan yang sesuai.