Majlis Menandatangani COC Politeknik Kuala Terengganu Bersama Industri
25 Ogos 2022
Hari ini berlangsungnya Majlis Perasmian Career Day dan Majlis Menandatangani Sijil Kolaborasi antara Politeknik Kuala Terengganu bersama Industri Wakil dari industri ialah:
1. Encik Abdul Karim bin Abdul Razak, Pengurus Softbravo Dot Net
2. Encik Ahmad Shauki bin Selamat, Ketua Pegawai Eksekutif Abahshah Electric & Instrumen Engineering Sdn. Bhd
3. Encik Wan Muhamad Ridwan bin Wan Azamuddin, Pengurus Arifa Idaman Enterprise
Majlis COC hari ini menandakan Politeknik Kuala Terengganu komited bekerjasama dengan industri dalam menghasilkan pelajar TVET yang berkemahiran dan berpengetahuan tinggi. Program hari ini juga disertakan dengan "coffee talk" dan "career talk"daripada industri selaras dengan penganjuran Program Career Day.
  • Kemaskini Pada : Tuesday 20 September 2022.

Penafian

  • Politeknik Kuala Terengganu tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang diperoleh daripada laman web ini.

Dasar Keselamatan

  • Perlindungan Data

    Teknologi terkini termasuk penyulitan data adalah digunakan untuk melindungi data yang dikemukakan dan pematuhan kepada standard keselamatan yang ketat adalah terpakai untuk menghalang capaian yang tidak dibenarkan.

  • Keselamatan Storan

    Semua storan elektronik dan penghantaran data peribadi akan dilindungi dan disimpan dengan menggunakan teknologi keselamatan yang sesuai.