• pendawaian
  • MAKLUMAN KESELAMATAN
  • Image 03

• *********************

Politeknik Kuala Terengganu akan menjayakan *Program Siswapreneur Megasale* sempena dengan Bulan Keusahawanan Siswa, Kementerian Pendidikan Tinggi pada *10 Oktober 2017* iaitu pada hari *Selasa* bertempat di *Perkarangan Politeknik Kuala Terengganu* bermula pada jam *10 pagi hingga 10 malam*.
    Terdapat lebih 30 gerai jualan yang menjual pelbagai jenis barangan yang menarik dengan harga yang berpatutan. Antara yang menarik adalah jualan barangan preloved, Food Truck, kambing bakar, aneka aiskrim, barangan bundle dan banyak lagi. Selain itu, terdapat juga pertandingan karaoke terbuka kepada semua pengunjung yang hadir.
    Jom datang beramai-ramai ke Politeknik Kuala Terengganu bagi memeriahkan lagi program ini. Masuk adalah *PERCUMA*.

KELAS INTENSIF MUET SESI MAC/JULAI & NOVEMBER 2017
    KINI DIBUKA KEPADA PELAJAR PKT & ORANG AWAM
    DAFTAR SEGERA!!!!
    TEMPAT ADALAH TERHAD!!!!

HEBAHAN UPU ONLINE
    BAGI TAHUN 2017

Klik untuk poster

Perlindungan Data

Teknologi terkini termasuk penyulitan data adalah digunakan untuk melindungi data yang dikemukakan dan pematuhan kepada standard keselamatan yang ketat adalah terpakai untuk menghalang capaian yang tidak dibenarkan.

Keselamatan Storan

Semua storan elektronik dan penghantaran data peribadi akan dilindungi dan disimpan dengan menggunakan teknologi keselamatan yang sesuai.

Perkhidmatan Online

Minggu Ini2062